Anders Lindsjö och Pär Thörn – konsert

Tisdag 20 november kl 20.00

Entré: 20 – 40:-

Musik, dryck, djupa pannveck, skratt och mingel.

Den Malmö-/Berlinbaserade duon Anders Lindsjö och Pär Thörn genomför en improviserad konsert.

Knäppningar, sprak, vitt brus, preparerade högtalare, sinustoner, e-bow, radio och infall (klanger).

Pär Thörn är författare och elektronmusiker. I huvudsak framför han improviserad musik på dator, bandspelare och radio. Genom åren har han bland annat spelat med the belacqua project, Axel Dörner, Leif Elggren, Marja-Leena Sillanpää, Lina Selander, Ved och Martin Küchen.

Anders Lindsjö är improvisationsmusiker med gitarr som huvudinstrument. Han har allt sedan det sena åttiotalet spelat och samarbetat med musiker, såsom, Mats Gustafsson, Raymond Strid, Sten Sandell, Tony Buck, Fred Lonberg-Holm, Eugene Chadbourne, samt arbetat med diverse cutting edge projekt med konstnären Clay Ketter under namnet The Artfarmer.

Tags: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.