Öppet på tisdagar

”Det är varken omväxlande eller intressant för köpare med affärer som har flexibla öppettider.”
– Ida Börjel: Konsumentköplagen – juris lyrik, 7c §.

En tid framöver kommer Antikvanti att ha öppet på tisdagar kl 18-20. Vissa tisdagar är det ju arrangemang, andra ”bara” öppet. Som innan går det bra att ringa och boka en tid och man kan även titta på kalendern på hemsidan och kanske upptäcka någon extra öppettid.

7 september kommer Sara Granér, svensk serieskapare och skämttecknare. Medlem i Dotterbolaget och publicerad i Galago, Dagens Nyheter, Ordfront Magasin, ETC., Stockholms fria, Mana m.fl. tidningar. Debutalbumet, ”Det är bara lite AIDS” gavs ut 2008 av Ordfront Galago. 2010 kom uppföljaren ”Med vänlig hälsning”. Kl 19-21.

21 september kommer Monica Wilderoth. Hon är skådespelerska och har tidigare skrivit flera pjäser för Teater Terrier, som hon också var med om att grunda. Ikväll läser hon ur och om sin debutroman ”Jag ska räkna till hundra och aldrig sluta leta” (Norstedts 2010). Kl 19-21.

28 september kommer Petra Mölstad och Isabell Dahlberg. Kl 19-21.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.