Antikvantis vänner – bli stödmedlem

Antikvanti fyller sju år i år. Under dessa år har grannlokalen haft fyra olika verksamheter. Det är inte konstigt – det är oerhört svårt att klara av en ekonomiskt hållbar verksamhet i sådana lokaler. Antikvanti har aldrig haft som mål att gå med vinst, och jag hoppas jag ska kunna driva Antikvanti länge till. Med minskad inkomst i samband med min föräldraledighet blir det svårare.

Många uppskattar Antikvantis bidrag till Malmö, kvarteren och kulturen. Kommunen har dock hittills sagt nej till ekonomiskt stöd.

Visa därför gärna ditt stöd för en kulturellt värdefull men ekonomiskt idiotisk verksamhet! Du får under ett år framåt köpa begagnade böcker för hela medlemsavgiften. Man skulle kunna säga att medlemsavgiften är en förskottsbetalning. Du får dessutom hämta ett exemplar av Oäktingen av Violette Leduc, utgiven 2014 av Rastlös förlag. Slutligen håller vi dig uppdaterad med regelbundna utskick om nyinkomna titlar på Antikvanti.

Sätt in 500 kr på pg 348399-7 (Antikvanti) och ange ditt namn som meddelande. Skicka sedan e-post till info@antikvanti.com och meddela dina kontaktuppgifter. Du kan såklart också betala kontant på plats. Medlemskapet löper ett år från inbetalningsdatum.

Vänliga hälsningar,

Jacob Andersson
Antikvanti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.